Revision og regnskab

Vi håndterer både små og store revisions- og regnskabsopgaver, der sikrer dig et overblik over din økonomiske situation og kommer med anbefalinger til, hvordan du bedst kan optimere værdien af din virksomhed.

Revisionen tilrettelægges i samarbejde med vores kunder, deres behov og virksomhedsforhold. Resultatet bliver et revideret årsregnskab, der sikrer, at vores kunders informationer og regnskaber er retvisende.

Vi lægger vægt på, at et revideret årsregnskab fra Nejstgaard og Vetlov altid er forståeligt og informativt.

Vores kunder i centrum
Som kunde hos os vil du altid have et fast team og en primær kontaktperson, der sikrer en detaljeret forståelse og indsigt i din virksomhed, dens regnskab og forretningsgange.

Vores revisions- og regnskabsopgaver omfatter bl.a.:

  • Årsrapporter – herunder specifikationer, detaljeret indhold samt udvikling af poster
  • Regnskabsanalyser
  • Perioderegnskaber
  • Indkomst- og formueopgørelser
  • Regnskabsmæssige opgørelser ved omstrukturering
  • Årsregnskaber og selvangivelser

Nejstgaard og Vetlov er et statsautoriseret revisionsaktieselskab, der gennem vores medlemsskaber af FSR – Danske revisorer, RevisorGruppen Danmark og det internationale revisionssamarbejde EuraAudit International sikrer, at vi reviderer vores kunders regnskab med en høj kvalitet, som altid er i overensstemmelse med nyeste lovgivning og internationale standarder.

Kontakt os på telefon 48 17 57 77 eller e-mail post@nvas.dk for et gratis og uforpligtende møde om hvordan vi kan hjælpe dig med revisions- og regnskabsopgaver.

Kontakt os - gratis og uforpligtende

Har du et spørgsmål eller brug for rådgivning til din økonomi eller regnskab? Vi er klar til hjælpe dig og vender tilbage hurtigst muligt – senest inden for 48 timer.