Nejstgaard & Vetlov - et Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Vi vil revidere din opfattelse af en revisorvirksomhed
Med en stærk og stabil organisation, rådgiver og støtter vi vores kunder omkring alle revisions- og regnskabsmæssige ydelser – og vi står altid til rådighed med nærværende og ærlig rådgivning.

Dedikerede medarbejdere
Høj medarbejdertilfredshed er en forudsætning for at sikre en stabil og dygtig stab, som er vores vigtigste aktiv over for vores kunder. Et fast hold af dedikerede medarbejdere til hver kunde sikrer en dyb indsigt i deres forretning og regnskaber. Det giver os de bedste forudsætninger for at levere løsninger i høj kvalitet og yde en optimal økonomisk rådgivning.

Nejstgaard og Vetlov er et statsautoriseret revisionsaktieselskab, etableret i 1977. Vi har til huse i Allerød, hvor vi er vokset til en revisionsvirksomhed med fire partnere og tolv medarbejdere, som dagligt håndterer opgaver for små og store virksomheder samt private.

Vi holder os løbende opdateret og henter den nyeste viden inden for revision og regnskab gennem vores medlemskaber. Vi er medlem af brancheorganisationen FSR – Danske Revisorer og Revisorgruppen Danmark, der er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsvirksomheder.

Kontakt os på telefon 48 17 57 77 eller e-mail post@nvas.dk for et gratis og uforpligtende møde, hvor vi kan uddybe, hvordan vi kan hjælpe dig med revisions- og regnskabsmæssige ydelser.

Kontakt os - gratis og uforpligtende

Har du et spørgsmål eller brug for rådgivning til din økonomi eller regnskab? Vi er klar til hjælpe dig og vender tilbage hurtigst muligt – senest inden for 48 timer.