Generationsskifte

Et godt generationsskifte kræver grundige overvejelser og planlægning. Skal virksomheden overdrages indenfor familien, overtages af medarbejdere eller sælges til ekstern køber?

Generationsskiftet vil typisk berøre både ledelse og økonomi. Er forventningerne afstemte? Skal der ske større ændringer? Hvilke risici skal medtages i vurderingen.

Mange muligheder og modeller
Nejstgaard og Vetlov har stor erfaring i at rådgive og hjælpe kunder med at planlægge et generationsskifte. Der er mange muligheder og modeller at vælge imellem. Vi er med i hele processen, og sammen finder vi den overdragelsesform, der passer bedst til den virksomhed, du ønsker at sælge eller købe.

Planlæg i god tid
Vi anbefaler at generationsskiftet igangsættes i god tid. Det vil sikre et forløb, hvor planlægningen tager bedst muligt hensyn til skatteforhold, værdiansættelse, selskabsstruktur, finansiering og en tryg pensionsordning for den ældre generation.

Ved en familiehandel er myndighedernes interesse skærpet, da der ofte er sammenfaldende interesser mellem sælger og køber. Det er et område med stort fokus, hvilket gør, at der løbende foretages lovmæssige ændringer.

Vi hjælper dig med hele tiden at være opdateret i forløbet, og vi inddrager de overvejelser, der vil minimere risici og uforudsete hændelser under et generationsskifte.

Kontakt os gratis og uforpligtende på telefon 48 17 57 77 eller e-mail post@nvas.dk for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med din virksomheds generationsskifte.

Kontakt os - gratis og uforpligtende

Har du et spørgsmål eller brug for rådgivning til din økonomi eller regnskab? Vi er klar til hjælpe dig og vender tilbage hurtigst muligt – senest inden for 48 timer.